Loading...
Modevakschool 2019-09-06T11:10:59+00:00

MODEVAKSCHOOL

Bij IAM Couture modevakschool zijn diverse opleidingen te volgen. Een speciale vooropleiding is hiervoor niet vereist. Indien u weinig of geen ervaring heeft met het maken van kleding is eerst een jaar hobby lessen aan te bevelen. De opleidingen kunnen worden afgesloten met een landelijk examen. Het is ook mogelijk om deel examens af te leggen. Het leren maken van patronen, modellen, gebruik naaimachine, diverse technieken op stof leggen, knippen stof en in elkaar stikken horen bij het onderricht.

De behaalde diploma’s bieden verschillende mogelijkheden. Een paar voorbeelden hiervan zijn; medewerkster modezaak en helpen bij het passen en passend maken van de kleding. Atelier werkzaamheden; het maken van de eerste modellen etc. Het opstarten eigen atelier; er zal altijd vraag blijven naar maatkleding!
Het starten van een eigen modevakschool, na het behalen van alle daarvoor vereiste diploma’s en met inachtneming van het vestigingsbesluit coöperatieve modevakschoolvereniging “Danckaerts” behoort ook tot de mogelijkheden.

Prijs:
per maand € 58,50 (2 uur les per week).
Boeken geld: afhankelijk van welke opleiding (zie bij vak).
Voor verdere informatie en/of aanmelden neem contact met ons op: info@iamcouture.nl / tel.nr. 06 – 22 45 43 31
Voor data en/of lestijden zie agenda.

COSTUMIERE / COSTUMIER
COUPEUSE / COUPEUR
LERARES / LERAAR