Modeatelier – Modevakschool – Borduurstudio  /  Specialist in Bruidsmode op maat

info@iamcouture.nl

06 22 45 43 31

IAM BRUIDSMODE

Jouw belangrijkste dag is onze belangrijkste zorg!

Laat de jurk van je dromen op maat vervaardigen.

Je bruiloft is een van de belangrijkste gebeurtenissen in je leven en daarom wil je mooi voor de dag komen, je bijzonder en speciaal voelen.
Daarom hanteren wij het motto: Jouw belangrijkste dag is onze belangrijkste zorg!

Ook staan wij voor betaalbare bruidsmode voor iedereen.

In ons atelier ontvangen wij jou op afspraak zodat wij voldoende aandacht aan je ontwerp en wensen kunnen besteden. Geen wachtende klanten achter je, in alle rust en met alle aandacht spreken wij alles door.

Na het doorspreken en opmeten van alle maten word er eerste een proefmodel op maat gemaakt. Na het doorpassen en perfectioneren van dit proefmodel gaan wij aan de slag met de door jou uitgekozen stof(fen) en materialen. Tegelijkertijd maken wij vervolgafspraken om tot de perfecte en volledig naar jou wensen vervaardigde bruidsjurk te komen.

Ook kunt u bij ons terecht voor couture voor het bruidsmeisje, bruidsjonker of bruidsmoeder. Hier hanteren wij dezelfde procedure als voor de bruid, op afspraak en in alle rust bespreken wij alle mogelijkheden.

Wij zijn tevens gespecialiseerd in proportieleer (defenitie: Leer der verhoudingen van afzonderlijke delen tot elkaar en tot het geheel). Heeft u afwijkende maten en/of vervorming dan kunnen wij een passende oplossing voor u tekenen (ontwerpen) en verwerken tot een patroon zodat u een perfect passende bruidsjurk kan dragen.

Is je interesse gewekt en wil je meer informatie neem dan contact met ons op en maak een vrijblijvende afspraak.
info@iamcouture.nl – 06 22 45 43 31 – of vul ons contactformulier in.

Voor vader en zoon identieke creaties vervaardigd; broek, overhemd, gillet en colbert.