Modeatelier – Modevakschool – Borduurstudio  /  Specialist in Bruidsmode op maat

info@iamcouture.nl

06 22 45 43 31

IAM FASHION

Ons motto is: kleding moet vakkundig gemaakt zijn en perfect passen.

IAM Fashion is het label waaronder wij onze couture vervaardigen en verkopen. In ons modeatelier vervaardigen wij alle kleding op uw maat, in uw stijl en naar uw smaak: van avondjurk tot casual rok en van maatkostuum tot zomer pantalon. Maar ook voor bruidskleding kunt u bij ons terecht: voor zowel de bruid, de bruidegom als de bruidskinderen ontwerpen wij stijlvolle en feestelijke creaties. In een eerste gesprek worden uw wensen geïnventariseerd. In geval van bruidskleding maken wij hierna eerst een pasmodel. Nadat dit pasmodel naar volle tevredenheid is verwerkt wordt uw kledingstuk vervaardigd van en met de door u uitgekozen stof en fournituren.

Ons motto is: kleding moet vakkundig gemaakt zijn en perfect passen. Maatkleding hoeft niet duur te zijn. IAM Couture ontwerpt en vervaardigt uw creatie voor een betaalbare prijs. Wij hebben jarenlange ervaring met het vervaardigen van couture en maken alles zelf. Hiervoor gebruiken wij hoogwaardige naaimachines. Wij werken op afspraak, zodat we veel aandacht aan uw wensen kunnen besteden.

Maak een vrijblijvende afspraak om uw wensen of een ontwerp te bespreken. Al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres voor couture en modevakopleidingen!
Voor verdere informatie en/of maken van een afspraak; neem contact met ons op.
info@iamcouture.nl / tel.nr. 06 22 45 43 31 of vul ons contactformulier in.

Esther Ouwehand

Jurk (met statement) van Esther Ouwehand PvD Prinsjesdag 2018. Vervaardigd door ons en ook de 1200 kruisjes met flexdruk door borduurstudio op jurk geplaatst.

 

 

Frau Antje

Nederlandse Zuivel Organisatie.

Frau Antje kostuum wordt ook in ons atelier vervaardigd.

Broek, jasje en top

Geheel op maat vervaardigd broek, jasje en top.