Nieuwsbrief september 2019

//Nieuwsbrief september 2019

Nieuwsbrief september 2019

Het is alweer een tijdje geleden dat er van mijn kant een nieuwsbrief is verstuurd. De vernieuwde website is nu bijna compleet en Floor is ook bezig om een cursisten gedeelte op de website te maken. Na inloggen kom je dan op een cursistenpagina en via deze pagina kun je dan benodigde informatie opvragen zoals plaatjes voor het tekenen, lesstof en huiswerk opdrachten.

Maandag 2 september is het weer zover en gaat het nieuwe seizoen beginnen. Na zes weken vakantie heb ik er heel veel zin in om het nieuwe seizoen te beginnen.
Ik heb niet alleen maar stil gezeten deze vakantie. Heb veel werkzaamheden voor de Danckaerts verricht en ideeën en planningen uitgewerkt voor IAM Couture. Ook het aankomende seizoen staan er weer diversen workshops op de rol. De data van in ieder geval de lockmachine en 1/2 schaal paspop staan al op de website en je kan je daar alvast voor aanmelden tijdens de les of stuur een e-mail.
De tassenworkshop zal in het eerste kwartaal 2020 worden verzorgd en ben de voorbereiding al gestart. De nieuwe leermachine staat hier ook al klaar voor. Heb je al interesse voor deze workshop dan kan je dit alvast aangeven tijdens de les of stuur een e-mail en kunnen we samen alvast ideeën uitwerken.

Nog even terukomend op de Danckaerts. Op twee november 2019 is onze jaarlijkse Technische Dag gepland met in de middag een modeshow met het thema “Coupe & Mode door de jaren heen”. De meer dan 60 creaties die geshowed gaan worden hebben allemaal hun inspiratie uit een Coupe & Mode.

De creaties zijn allemaal gemaakt en ontworpen door leerlingen van de Danckaerts en ook enkele leerlingen van mijn school doen mee. Het is zeker de moeite waard om een middagje naar Nieuwegein te komen en de modeshow te bezoeken. Op de website van de Danckaerts vind je meer informatie en kan je toegangskaart(en) kopen voor de modeshow. (klik op button voor website)
Danckaerts
Copyright © 2019 IAM Couture, All rights reserved 
2019-08-31T21:58:44+00:00