Loading...
Home 2020-03-22T13:38:10+00:00

VOORLOPIG GESLOTEN TOT 6 APRIL

Geachte cursist en klant,

Wij zijn i.v.m. het corona virus voorlopig tot 06 april 2020 gesloten. Wij volgen de aanwijzingen van onze regering en het RIVM en willen voor uw en onze gezondheid de persoonlijke contacten vermijden.

U kunt natuurlijk voor advies, uitleg van opdrachten en voor andere vragen altijd telefonisch of via de mail contact opnemen.
Daarnaast kunnen cursisten  (na telefonische afspraak) ook via skype ons bereiken voor vragen, uitwerking thuiswerk en opdrachten.

Met creatieve groet

IAM Couture

MODEATELIER

Ons motto is: kleding moet vakkundig gemaakt zijn en perfect passen. Maatkleding hoeft niet duur te zijn.
IAM Couture ontwerpt en vervaardigt uw creatie voor een betaalbare prijs.
Wij hebben jarenlange ervaring met het vervaardigen van couture en maken alles zelf.

MODEATELIER

MODEVAKSCHOOL

Bij IAM Couture modevakschool zijn diverse opleidingen te volgen. Het is ook mogelijk om deel examens af te leggen. Het leren maken van patronen, modellen, gebruik naaimachine, diverse technieken op stof leggen, knippen stof en in elkaar stikken horen bij het onderricht.

MODEVAKSCHOOL

BORDUURSTUDIO

Borduurstudio IAM Couture levert borduurservice voor bedrijven, verenigingen en particulieren. Wij kunnen uw logo en/of tekst rechtstreeks op kleding textiel en caps borduren. U kunt bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Neem contact met ons
op.

BORDUURSTUDIO

Jurk voor Esther Ouwehand (Partij voor de Dieren)  vervaardigd en bedrukt met boerenbont motief.
Esther droeg deze creatie bij het debat over het CETA verdrag

Esther Ouwehand tijdens het debat over het CETA verdrag.

Ook de tekst “stop CETA’ op de pet en de overall hebben wij geborduurd.

OVER IAM COUTURE

IAM Couture is een bedrijf met specialisatie in de mode branche. IAM Couture bestaat nu uit 3 segmenten: Modeatelier, Modevakschool en Borduurstudio.
Van het vervaardigen van een bruidsjurk, ver- en herstelwerkzaamheden, volgen van een modevakopleiding (met examen), volgen van workshops tot het professioneel borduren en of bedrukken van bedrijfskleding, polo’s, caps, bodywarmer’s, badhanddoeken, babyartikelen etc. kunt u bij ons terecht en uw wens staat bij ons centraal!
Sinds 2003 is IAM Couture gevestigd op de Croesinck 10 in Benthuizen.
In het atelier is een onderwijs opstelling voor maximaal 7 leerlingen. Er is voor deze opzet gekozen zodat iedere leerling voldoende aandacht krijgt bij zijn opleiding.
Voor het vervaardigen van uw couture opdracht trekken wij alle tijd uit om uw creatie volledig naar uw wensen en maten te ontwerpen en vervaardigen. Wij werken op afspraak en ontvangen u in ons atelier en in alle rust praten wij uw couture wensen met u door.
Ook organiseren wij diverse workshops zoals o.a. tassen maken, lingerie, korsetten, gebruik lockmachine, gebruik coverlockmachine en kneepjes. Leuke 1 of 2 daagse workshop waarin u na afloop in staat bent om zelfstandig het gekozen onderwerp te vervaardigen of te gebruiken.
Ingrid Brouwer is in 1994 afgestudeerd aan de modevakopleiding Danckaerts en sindsdien als zelfstandig onderneemster werkzaam in de mode branche.