OVER IAM COUTURE

IAM Couture is een bedrijf met specialisatie in de mode branche. IAM Couture bestaat nu uit 3 segmenten: Modeatelier, Modevakschool en Borduurstudio.

Van het vervaardigen van een bruidsjurk, ver- en herstelwerkzaamheden, volgen van een modevakopleiding (met examen), volgen van workshops tot het professioneel borduren en of bedrukken van bedrijfskleding, polo’s, caps, bodywarmer’s, badhanddoeken, babyartikelen etc. kunt u bij ons terecht en uw wens staat bij ons centraal!

Sinds 2003 is IAM Couture gevestigd op de Croesinck 10 in Benthuizen.

In het atelier is een onderwijs opstelling voor maximaal 7 leerlingen. Er is voor deze opzet gekozen zodat iedere leerling voldoende aandacht krijgt bij zijn opleiding.

Voor het vervaardigen van uw couture opdracht trekken wij alle tijd uit om uw creatie volledig naar uw wensen en maten te ontwerpen en vervaardigen. Wij werken op afspraak en ontvangen u in ons atelier en in alle rust praten wij uw couture wensen met u door.

Ook organiseren wij diverse workshops zoals o.a. tassen maken, lingerie, korsetten, gebruik lockmachine, gebruik coverlockmachine en kneepjes. Leuke 1 of 2 daagse workshop waarin u na afloop in staat bent om zelfstandig het gekozen onderwerp te vervaardigen of te gebruiken.

Ingrid Brouwer is in 1994 afgestudeerd aan de modevakopleiding Danckaerts en sindsdien als zelfstandig onderneemster werkzaam in de mode branche.