Vanaf 12 juni zijn er speciale pagina’s gemaakt voor de leerlingen en voor projecten van klanten.
Voor elke opleiding is er een aparte afgeschermde pagina gemaakt. De pagina’s zijn (worden) gevuld met voor deze specifieke opleiding relevante onderwerpen zoals benodigde plaatjes, exameneisen, instructievideo’s etc. Dit ter ondersteuning van de opleiding.

Voor klanten die een coutureopdracht hebben gegeven maken wij ook een beveiligde pagina waarop zij hun project kunnen volgen. Regelmatig zullen wij de voortgang via foto’s en video’s op de pagina plaatsen. De klant heeft zelf de keuze om meerdere inloggegevens aan te vragen om deze uit te geven aan belangstellende.

Heeft u nog vragen of opmerkingen over dit onderwerp dan kunt u via het contactformulier dit aan ons voorleggen. Ook via e-mail zijn wij natuurlijk bereikbaar.
Bent u leerling van ons en de inlog werkt niet, neem dan ook contact met ons op.

Met creatieve groet
IAM Couture